Homenatge a En Lluis Puig Munne. Un grup d'industrials i veï d'aquest districte units pels llaços de la imparcialitat (Hudigung für Lluis Puig Munne ... Einige Unternehmer dieses Kreises ... wollen dem Bürgermeister En Lluis Puig Munne huldigen) - einige Unternehmer in Barcelona; Rapidas Valls, Barcelona
Bemerkungen: Datierung geschätzt