Tijdens de oorlog gemaakt voor de uitgeverij Spanjersberg in Rotterdam. De serie kaarten van de klederdrachten zijn genummerd van 531-536 - Cohen, Fré,
Tijdens de oorlog gemaakt voor de uitgeverij Spanjersberg in Rotterdam. De serie kaarten van de klederdrachten zijn genummerd van 531-536.