Staatssecretaris Haars (tweede van links) bij de opening van de Bijlmerbajes. Links van haar: directeur-generaal Gevangeniswezen ministerie. Rechts: directeur Postma - Singels, Han (1979)
Staatssecretaris Haars (tweede van links) bij de opening van de Bijlmerbajes. Links van haar: directeur-generaal Gevangeniswezen ministerie. Rechts: directeur Postma.