Hulp en recht bij echtscheiding (RIAGG Zuid-Kennemerland, 1983)
Informatiebulletin [ten behoeve van deelnemers aan het echtscheidingsoverleg te Amsterdam - Later: Informatiebulletin Preventie-projekten (kind en) echtscheiding] of INFO-bulletin ; 3(1983):no.1.