Catalogus van eene bibliotheek over armwezen toebehoorende aan de Evangelisch-Luthersche Diaconie te Amsterdam
Hierbij ingeb.: 1e Supplement-Catalogus eener bibliotheek over armwezen toebehoorend aan de Evangelisch-Luthersche Diaconie te Amsterdam.