Hungarian Monitoring, 14 April 1989 . [Magyar rádiófigyelő], 1989. április 14 - Radio Free Europe/Radio Liberty Research Institute (RFE/RL Research Institute)
Transcripts of Hungarian national radio programs produced by the Hungarian Monitoring Unit of Radio Free Europe/Radio Liberty. A magyar országos rádióadók műsorainak a Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió Magyar Monitoring Osztálya által készített átiratai. International Politics: - USD 50 million aid approved in America for Nicaraguan Contras - More protests in Romania, Doina Cornea's letter - Case of arrested South Korean priest - Personnel changes to solve Georgian crisis Domestic Affairs: - Personnel changes to Political Committee announced - Károly Grósz thinks Hungarian Socialist Workers' Party (MSZMP) must part with those who do not accept the Party's election manifesto - On bringing the national roundtable to life - Representative Sándor Dauda does not give up his mandate Economy: - National Bank president Ferenc Bartha on devaluation of the forint Külpolitika: - 50 millió dollár segélyt szavaztak meg az Egyesült Államokban a nicaraguai kontrák javára - Újabb tiltakozás Romániában - Doina Cornea asszony levele - A letartóztatott dél-koreai pap ügye - Személycserék a grúziai válság megoldására Belpolitika: - Közlemény a PB személyi megújításáról - Grósz Károly szerint meg kell válnia az MSZMP-nek azoktól, akik nem fogadják el a párt választási programját - A nemzeti kerekasztal életre hívásáról - Nem mond le képviselői mandátumáról Dauda Sándor Gazdaság: - Bartha Ferenc, az MNB elnöke nyilatkozik a forintleértékelésről