El P.O.U.M. i la col-lectivització d'industries i comerços. Amb el decret de col-lectivitzacions de la generalitat de Catalunya del 24 d'octubre del 1938 i l'ordre del 28 de novembre del mateix any sobre concentració d'industries i comerços (Editorial Marxista, 1936)
La Nueva Economía. Edicions del consell económic i técnic del P.O.U.M.