Bijeenkomst in 'De Flint' georganiseerd door de coordinatiegroep 'Steunt uw geld apartheid'. Met sprekers en muziek - Boesak, Allan.
Bijeenkomst in 'De Flint' georganiseerd door de coordinatiegroep 'Steunt uw geld apartheid'. Met sprekers en muziek.