Vier beschouwingen over het wetenschappelijk onderwijs : (Nederlandse Studenten Raad, 1966)
Bevat : Studieduur / W. Hutter. Propedeuse en selectie / Commissie Studieopbouw. Baccalaureaat / C.W. van Seventer. Objectieve studietoetsen / W. Hutter.