Lijst met penning vervaardigd tijdens de bedrijfsbezetting van de Koninklijke Nederlandse Grofsmederij, aangeboden aan PSP-bestuur
Lijst met penning vervaardigd tijdens de bedrijfsbezetting van de Koninklijke Nederlandse Grofsmederij, aangeboden aan PSP-bestuur.