Wiadomości Komisji Zakładowej NSZZ "Solidarność" przy Stoczni Północnej im. Boh. Westerplatte . no. 43, 1981 - [ed. Mieczysław Czapski et al.] (KZ NSZZ "Solidarność" Stoczni Północnej im. Boh. Westerplatte, 1981)
Creation and circulation: For the trade-union use