De zwendel-debatten in de Tweede Kamer. Redevoeringen van P.J. Troelstra en minister Loeff, en anderen. Met een inleiding (Brochurenhandel der S.D.A.P.)
Overdr.: Handelingen der Tweede Kamer. Jrg. 1903-1904, blz. 580 en volgende.