Van Rijkswege getroffen maatregelen op sociaal gebied. (Voor zoover deze zijn uitgegaan van het Departement van arbeid, handel en Nijverheid. Bijgehouden van 1 Jan. 1921 tot en met 15 Sept. 1929) (Z.pl.)
Bijvoegsel bij het Maandschrift van het Centraal Bureau voor de statistiek, afl. 4, jrgt. 1921 - afl. 9, jrg 1929.