NIO-kroniek
Voor spec. uitg. zie: UNCTAD bulletin (ZK 33137), en: Ander Nederland Krant (ZF 62704). - Ook: Nederlandse Vereniging voor een Nieuw Internationaal Ontwikkelingsbeleid. VOORTGEZET ALS: Inzet (ZK 42423).