Enkele economische aspecten van het probleem der ontplooiing van de minder ontwikkelde gebieden (Nederlandsch Economisch Instituut, Division of Balanced International Growth, 1960)
Overgenomen uit: Wereld-in-formatie, 2e jrg., 1960, nr. 2-3.