Verslag van de Staatscommissie ingesteld bij Kon. Besluit van 7 Januari 1921, no 39 inzake den aanleg van een verbeterden scheepvaartweg van Amsterdam naar den Boven-Rijn. [Voorz. J. Limburg] (Algemeene Landsdrukkerij, 1924)
Bijlagen no 1-15. No 11 ontbreekt. 1 losse krt.