Somewhere, nowhere... : (Unesco, 1991)
The Unesco courier; (1991):Febr. Ook in het: Nederlands, Fins, Russisch, Spaans, Portugees, Gallicisch, Frans, Duits, Baskisch, Koreaans, Italiaans, Grieks, Chinees [etc.]