Osobaia papka I. V. Stalina : iz materialov Sekretariata NKVD-MVD SSSR 1944-1953 gg. : katalog dokumentov - pod redaktsiei V. A. Kozlova i S. V. Mironenko. (Blagovest, 1994)
Includes bibliographical references and indexes.