Titel prent: De Bilderdijk-herdenking : hoe (Bilderdijk) in het Concertgebouw te Amsterdam gehuldigd werd. . Gehuldigde is Kuyper - Hahn, Albert,
Titel prent: De Bilderdijk-herdenking : hoe (Bilderdijk) in het Concertgebouw te Amsterdam gehuldigd werd. Gehuldigde is Kuyper.