Demonstratie tegen verkiezingsbijeenkomst NVU in hotel Carnegie. De politie wacht met Glimmerveen op wat komen gaat. Serie van 3 foto's - Singels, Han (1977)
Demonstratie tegen verkiezingsbijeenkomst NVU in hotel Carnegie. De politie wacht met Glimmerveen op wat komen gaat. Serie van 3 foto's.