Advies van de Nederlandse Kampeerraad aan de Staatssecretaris van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk, ter zake van een nieuwe regeling van het kamperen (Stichting Nederlandse Kampeerraad, 1972)
Bijlage: Voorlopig standpunt van de Nederlandse Kampeerraad ten aanzien van het kamperen bij de boer (april 1971).