Receptie t.g.v. het 50-jarig bestaan van de afdeling Hengelo (O.) van de Christelijke Metaalbedrijfsbond
Receptie t.g.v. het 50-jarig bestaan van de afdeling Hengelo (O.) van de Christelijke Metaalbedrijfsbond.