Welkomst-manifestatie voor Klaas de Jonge (rechts) in de Duif, Amsterdam. Links: M.Mbongwa (ANC-Unit Nederland) - Goijaerts, Inge,
Welkomst-manifestatie voor Klaas de Jonge (rechts) in de Duif, Amsterdam. Links: M.Mbongwa (ANC-Unit Nederland).