Welke maatregelen dienen hier te lande al dan niet in Europees verband, te worden voorbereid ter verhoging van het nationaal-economisch weerstandsvermogen, voor het geval dat zich een belangrijke terugslag in de wereldconjuctuur zou voordoen? [...] Prae-adviezen (Nijhoff, 1954)
Vereniging voor de Staathuishoudkunde.