Amsterdam 1943 - Hanf, Bob, (1968)
Tekst op achterzijde. Tentoonstelling ter herdenking van Gerrit Jan van der Veen en het verzet der Nederlandse Kunstenaars 1940-1945. Aan de achterzijde een artikel over de Brand Bevolkingsregister 25 jaar geleden.