Vredeswil. Maandblad voor het daadwerkelijk antimilitarisme. Uitg. door tewerkgestelde gewetensbezwaarden tegen de militaire dienst, in samenwerking met andere vredes stromingen
Voortz. van: De Overgang. Maandblad ...