Interview Pauli met Terlouw over een door D'66 uitgebracht rapport over technologische vernieuwing en sociaal-economisch beleid. Opgenomen ca. 1977-1982 - Pauli, Henne.
Interview Pauli met Terlouw over een door D'66 uitgebracht rapport over technologische vernieuwing en sociaal-economisch beleid. Opgenomen ca. 1977-1982.