De dure P.T.T. Versobering bij het staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie. (Beschouwingen van een leek)
Overdr.: Tijdschrift der Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel. 1922, September-aflevering.