Theo: Verdikkie! Wat loopt de telegrambesteller weer druk bij hem! - Hahn, Albert,
Titel prent: De hulde telegrammen aan Dr. Kuyper : Theo: "Verdraaid, wat loopt de telegrambesteller weer druk bij hem!".