Titel prent: De Fiskus: Ja, vrouwtje, zóó moeten de 9 miljoen er komen. De menschen op de Keizersgracht hebben niets meer!. . Belastinginner is De Marez Oyens - Hahn, Albert,
Titel prent: De Fiskus: Ja, vrouwtje, zóó moeten de 9 miljoen er komen. De menschen op de Keizersgracht hebben niets meer!. Belastinginner is De Marez Oyens.