Off-. Maandblad voor studenten van S.S.R.-U.K.S.N.-N.C.S.V. Societas Studiosorum Reformatorum. Unie van Katholieke Studentenverenigingen in Nederland. Ned. Christen Studenten Vereniging
Voortzetting van: Libertas ex veritate. Officieel orgaan ...(ZO 17488).