Mnichov 1938 (Český svaz protifašistických bojovníků, 1988)
1: Sborník příspěvků ze sympozia k 50. výročí mnichovského diktátu, konaného 14. a 15. dubna 1988 v Chebu / autoři: Vojtěch Blodig ... [et al.].