Wolna Droga . biuletyn informacyjny kolejarzy, no. 18, 1981 - NSZZ "Solidarność" Śl. DOKP Okręgowej Komisji Porozumiewawczej, [ed. Jan Góra et al.] (NSZZ "Solidarność" Śl. DOKP, 1981)
Creation and circulation: For organizational use