Utrechts-Marokkaans orkest opgericht eind jaren 1980. Leider van het orkest is Akil Lemdahi. Een zwart/wit en een kleurendia van een foto uit privébezit
Utrechts-Marokkaans orkest opgericht eind jaren 1980. Leider van het orkest is Akil Lemdahi. Een zwart/wit en een kleurendia van een foto uit privébezit.