Voorzorgsmaatregelen bij gebruik van bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen (Bedrijfsvereniging voor ongevallenverzekering voor het agrarisch bedrijf)
Overdr. uit : Brochure / Nederlandse Fruittelers Organisatie, no. 16.