Portret van Henk Sneevliet. Uitzending van het radioprogramma 'Het spoor terug' uit de serie 'De gedrevenen', uitgezonden 14 januari 1992 (1992)
Portret van Henk Sneevliet. Uitzending van het radioprogramma 'Het spoor terug' uit de serie 'De gedrevenen', uitgezonden 14 januari 1992.