Tekst: "Seret & Adili para pelanggar HAM, PSMTI, PKKM, SNBHMTI, JAKER (sleep de overtreders van de mensrechten voor de rechter)" (2001)
Tekst: "Seret & Adili para pelanggar HAM, PSMTI, PKKM, SNBHMTI, JAKER (sleep de overtreders van de mensrechten voor de rechter)".