De R.K. staatspartij. Maandblad ter voorlichting van de leden en de organen der partij. . De Roomsch-katholieke Staatspartij. Maandblad ter voorlichting van de leden en de organen der partij
Ook o.d.t.: De Roomsch-katholieke Staatspartij. Maandblad ... - Voor bijlage zie: Nederland overzee. Kwartaal bijvoegsel ... (ZO 17534).