Eerste-steenlegging door Jill van Moppes van de gezinswoningen op het terrein van Zonnestraal gefinancierd door de Eugenie van Moppes-Rose Foundation. Plaats van personen op achterzijde aangegeven. Serie van twee foto's
Eerste-steenlegging door Jill van Moppes van de gezinswoningen op het terrein van Zonnestraal gefinancierd door de Eugenie van Moppes-Rose Foundation. Plaats van personen op achterzijde aangegeven. Serie van twee foto's.