ANC-leider T. Mbeki (midden) ontmoet in Nederland wonende Zuid-Afrikanen in de Mozes en Aäron Kerk in Amsterdam. Links: de Zuid-Afrikaanse dichter/schrijver V. February. . Gepubliceerd in het Parool, 20-10-1993 - Geels, Maartje,
ANC-leider T. Mbeki (midden) ontmoet in Nederland wonende Zuid-Afrikanen in de Mozes en Aäron Kerk in Amsterdam. Links: de Zuid-Afrikaanse dichter/schrijver V. February. Gepubliceerd in het Parool, 20-10-1993.