Tekening met 2 bijlagen: tekening met namen en een schets. Leden van de Natuur-Historische Werkgroep 'De Pinksterblom' - Ravensberg, Herman van,
Tekening met 2 bijlagen: tekening met namen en een schets. Leden van de Natuur-Historische Werkgroep 'De Pinksterblom'.