Tijdens een receptie in het Park Hotel in Amsterdam dankt de Spaanse gezant De Wolff voor zijn inzet voor Spanje - Haas, Joh. de,
Tijdens een receptie in het Park Hotel in Amsterdam dankt de Spaanse gezant De Wolff voor zijn inzet voor Spanje.