De Kerk in Moçambique. Van Portugese naar Afrikaanse kerk (Documentatie- en Informatiecentrale, 1974)
Met afbn, bibliogr., krtn en prtn. Uitg. in samenwerking met Missiecentrum Congregatie der HH. Harten te Breda, en Stichting Gezamenlijke Missiepubliciteit te Deurne.