Zeszyty Niezależnej Myśli Lekarskiej . [kwartalnik Społecznej Komisji Zdrowia], no. 17-18, 1989 - Społeczna Komisja Zdrowia, [Zofia Kuratowska EIC] (Niezależna Oficyna Wydawnicza N[owa], 1989)
Creation and circulation: Inscriptions: "Pamięci ks. Jerzego Popiełuszki wspaniałego Człowieka i Kapłana, Naszego Duszpasterza, Opiekuna i Przyjaciela", issue no. 2(1984); Lechowi Wałęsie w piątą Rocznicę Sierpnia, issue no. 4(1985)