Aprilskoto Vǎstanie 1876-1966. Dokladi i izkazvanija na jubilejnata naučna sesija v Sofija [na 5 i maj 1966 g. Red. kol.: I. Undžiev, K. Šarova i N. Žečev] (Bǎlgarska akademija na naukite, 1966)
Bǎlgarska akademija na naukite. Institut za istorija.