In zijn tijd als bestuurslid van de afdeling Nijverdal van de Nederlandsche Christelijke Textielarbeidersbond "Unitas"
In zijn tijd als bestuurslid van de afdeling Nijverdal van de Nederlandsche Christelijke Textielarbeidersbond "Unitas".