De dictatuur van het proletariaat (Pegasus, 1961)
Uit: "Osnowy Marksizma-Leninizma", Moskou 1960. Deel V: De leerstellingen van het socialisme en communisme. Hoofdstuk 21: De dictatuur van het proletariaat en de proletarische democratie.