Demonstratie trekt langs het Muntplein. Waarschijnlijk i.v.m. de internationale homodemonstratiedag - Singels, Han
Demonstratie trekt langs het Muntplein. Waarschijnlijk i.v.m. de internationale homodemonstratiedag.