Eigendom en gebruiksbezit van den grond. - C. Verwey, Iets over de beteekenis van Franz Oppenheimer. - C. Verwey, Productiebeperking
Doorgeziene overdrukken uit: "De Nieuwe Aarde". 1933, September, October en November.