Vrouwen tegen apartheid (1980)
8 borden van pvc materiaal 60x100 cm. Tentoonstelling van de vrouwengroep van de Anti-Apartheids Beweging Nederland (AABN), Amsterdam, die gaat over de positie van zwarte vrouwen in Zuid-Afrika, in het kader van de campagne 'Steun de vrouwenstrijd in Zuidelijk Afrika'. Thema's: Vrouwen tegen apartheid (inleiding), gezinsleven, krottenwijken, 'hervestiging', werk, het Afrikaans Nationaal Congres, vrouwen in verzet, internationale solidariteit.